\begin{titlepage}
\begin{figure}[h]
\centering
\includegraphics[scale=0.3]{conf/ktu.eps}
\end{figure}
\centering
{\Large \bfseries KAUNO TECHNOLOGIJOS UNIVERSITETAS \\ [.25cm]}
{\Large \bfseries FUNDAMENTALIŲJŲ MOKSLŲ FAKULTETAS \\ [.2cm]}
{\large \bfseries TAIKOMOSIOS MATEMATIKOS KATEDRA \\ [1.5cm]}
{\Large Pranas Žiaukas \\ [1.5cm]}
{\LARGE \bfseries FUNKCINĖ ANALIZĖ \\ [.2cm]}
{\Large Individualus namų darbas \\ [0.5cm]}
{\Large Pirma dalis \\ [6cm]}
{\raggedleft \Large Dėstytojas: \\
lekt. Povilas Tvarijonas \\}
\vfill
{\Large \bfseries KAUNAS, 2013}
\end{titlepage}
\newpage
