N királynő megoldása backtrackinggel valamin forward checkinggel.

Parancssorból meg lehet adni a tábla méretét (n) és azt, hogy melyik
hogy melyik alogritmussal szeretnénk megoldani a feladatot.

Eredmények:
- Backtracking, 8 királynő esetén: 113 értékadás
- Forward checking, 8 kiráynő esetén: 