## Dotfiles

- konfigurace pro ruzne programy, aby byly ucelene napric shapery a servery
- pod rootem
- `git clone https://gitlab.com/zindulka.vaclav/dotfiles.git/ /usr/local/etc/dotfiles`
- pod jakymkoliv uzivatelem, ktery ma sudo - i pod rootem, pokud je to zadouci
- `/usr/local/etc/dotfiles/link-folders.sh`
- nahrazeni stavajiciho repozitare za tento
- `cd /usr/local/etc/dotfiles/ && git remote set-url origin https://gitlab.com/zindulka.vaclav/dotfiles.git && git pull`
