1) seznam tagu ze stackoverflow
2) na detailu synonyma
3) strankovani
4) ukazat rxjs, observable, subject, ruzne druhy unsubscribe
5) tag do komponenty
6) ukazat inputy a ngOnChanges
7) pridat loadingy
8) directivy
9) pipy
10) resolver pro detail
11) ... ?