### Що робить?

Цея програма маючи 1 файл бере з нього ключі та айді, і відповідно проходячись по іншим файлам робить перелік 
унікальних ключей, і відповідно до айдішок, які відносяться до різних ключей проходить по іншим файлайм, вне залежності 
від їх кількості але вони мають певні назви і додає значення, наприклад дзвінків / надісланих повідомлень 


Приклад структури файлів: 
    
- main.xlsx   містить декілка колонок, але нас цікавить name та id (на тестах стовпців було 6 000)
- 2 різновиди файлів кількість котрих необмежена, які містять по 30-40 колонок (але нас цікавить саме колонка id та count яка відповідає за кількість
зроблених дій)
  - email.......xlsx (наприклад email_11/04/2024_fdfdfdfd...sdsdsd.xlsx) 
  - sms.........xlx (наприклад sms_12-15/04/2024_fdfdfdfd...sdsdsd.xlsx)

- report.xlsx буде вихідний файл який містить настунні колонки і данні по ним : name /  / email_count / sms_count



> openpyxl - оскільки працюємо з exel файлами 

> pandas - оскільки кожен файл має приблизно 30 стовців та 500 000 строк 
