# Тут будуть корисні коментарі та нотатки 

Приклад гарного оформлення файлів .md :  https://www.makeareadme.com/   

### Створення віртуального оточення: 
Якщо нема (спершу зробили репоізторій): 

    python -m venv venv 
Перейти до віртуального оточення :
    
    .\venv\Scripts\activate 

Якщо не активує в вінді venv то відкриваємо PowerShell з правами адміністратора та вводимо команду нижче щоб вінда нам запускала скріпти 

    Set-ExecutionPolicy RemoteSigned

### Встановлені пакети
Виведеня встановлених пакетів : 

    pip list

Також ж pip freeze яка виводить встановлені пакети + версії 

    pip freeze 
І далі можна вивести в док : 

    pip freeze > requirements.txt 

Якщо документ існує щоб оновити: 

    pip freeze >> requirements.txt 

Можна встановити всі пакети разом які відносяться до пакету : 

    pip install -r .\requirements.txt 

Та видалити (де ключ -y  для того щоб кодного разу не погоджуватись на видалення): 

    pip uninstal -r .\requirements.txt -y
