# RPS React Native

Uppgiften är att skapa en React Native app för ettRock Paper Scissors spel. Målet är attkunna genomföra ett RPS spel mellan 2 spelare ochutse vinnare. En av spelarna kan varaen datorspelare, som slumpar sina drag.