# Discord.js Tips
İnsanlara Discord için bot yapmanın püf noktalarını iyi bir şekilde anlatmayı umut ediyorum.

# İçindekiler
* [Otomatik Embed Oluşturma](https://gitlab.com/yussuf.jpg/discordjs-tips/-/blob/master/tr/Otomatik%20Embed%20Olu%C5%9Fturma.md)
* [Basit Küfür Tespiti](https://gitlab.com/yussuf.jpg/discordjs-tips/-/blob/master/tr/Basit%20K%C3%BCf%C3%BCr%20Tespiti.md)
* [Kullanıcı Bazlı Aktiviteleri Kayıt Altına Alma](https://gitlab.com/yussuf.jpg/discordjs-tips/-/blob/master/tr/Kullan%C4%B1c%C4%B1%20Bazl%C4%B1%20Aktiviteleri%20Kay%C4%B1t%20Alt%C4%B1na%20Alma.md)

# Bundan En İyi Sekilde Yararlanmak
[Buradan en iyi şekilde yararlanmak için hazırladığım GitBook sayfasına bakabilirsiniz!](http://yussufjpg.github.io/DiscordJS-Tips)

# Demek İstediğim Bir Şeyler
Ben uzman falan değilim, bot yaparken baş ettiklerini iletmek isteyen biriyim, bu nedenle bazı hatalar olabilir mesela error veren kodlar, yazım hataları vb. 

>Bu gibi şeyler karşınıza çıkarsa Issue oluşturabilirsiniz. Eğer kendi katkılarınız varsa bunları da Pull Request olarak sunabilirsiniz 👍

# Desteklenen Diller
- [English](https://gitlab.com/yussuf.jpg/discordjs-tips/-/tree/master/en)
- [Türkçe](https://gitlab.com/yussuf.jpg/discordjs-tips/-/tree/master/tr)
