Над проектом працювали:

* Терьохін Дмитро Сергійович
* Павлов Юрій Костянтинович
* Тищенко Сергій Сергійович

При виконанні були використані методи та прийоми:

1. Логіка була створена на основі модулів.
2. Для створення карт та модальних вікон використовувалися класи та їх наслідування до четвертого покоління. 
   Найдовші від Modal => Visit => Doctor => Від Doctor успадковуються 3 підкласи які спрацьовують 
   при виборі лікаря при зміні/створенні картки.
3. AJAX запити на сервер були виконані асинхронними методами - конструкціями .then і async/await 
   з використанням інтерфейсу fetch.
4. Для POST і PUT запитів було використано прийом динамічного імпорту масиву карт під час створення/зміни 
   викликом класу Doctor. `let {cards} = await import("./main.js")`
5. Створення DOM у суперкласах Modal і Frame виконується рекурсивним способом.
6. Окремим модулем було реалізовано технологію Drag-and-drop.
7. Деструктуризація об'єкта, що передається, конструктору була використана в класі Frame

## Класи classes.js

* Modal Сергій
* MyAlert extends Modal -  підклас користувальницького алерту Сергій
* Enter extends Modal - підклас входу  Юра
* Visit extends Modal - підклас заповнення картки Дима
* Doctor extends Visit - Kлас вибору лікарів Сергій
  У цьому підкласі також у реалізації методів valid() та POST_PUT() брав участь Діма метод POST_PUT() універсальний
  використовує динамічний імпорт масиву карт, який викликається при створенні(POST) або зміни(PUT) карти
* Search клас розмітки вікна пошуку Юра
* Frame клас та підкласи Сергій
* CardiologistFull extends Frame
* TherapistFull extends Frame
* DentistFull extends Frame
* CardShort extends Frame

## Запити query.js

* entry() Функція входу Сергій (async/await)
   Інші функції запитів виконав Юра (.then), 
   Часткову інтеграцію зробив Сергій - modePost та modePut були перенесені в main.js

* modeGetAll()
* modeDelete()
* modePost()
* modePut()

 Над логікою пошуку працювали Діма та Сергій
 у функції можна додати або видалити поля, що беруть участь у пошуку зміною вмісту масиву адресів полів (119 стр)
* search()

## main.js 

* Сергій
* exit()
* update()
* listener створення карти
* listener зміни карти
* listener відкриття на робочому полі
* buttonDelete()
* Юра
* modePost()
* modePut()