### Дане завдання не обов'язкове для виконання

## Завдання

Реалізувати функцію, яка дозволить оцінити, чи команда розробників встигне здати проект до настання дедлайну. Завдання має бути виконане на чистому Javascript без використання бібліотек типу jQuery або React.

#### Технічні вимоги:
- Функція на вхід приймає три параметри:
  - масив із чисел, що становить швидкість роботи різних членів команди. Кількість елементів у масиві означає кількість людей у команді. Кожен елемент означає скільки стор поінтів (умовна оцінка складності виконання завдання) може виконати даний розробник за 1 день.
  - масив з чисел, який є беклогом (список всіх завдань, які необхідно виконати). Кількість елементів у масиві означає кількість завдань у беклозі. Кожне число в масиві означає кількість сторі поінтів, необхідні виконання даного завдання.
  - Дата дедлайну (об'єкт типу Date).
- Після виконання, функція повинна порахувати, чи команда розробників встигне виконати всі завдання з беклогу до настання дедлайну (робота ведеться починаючи з сьогоднішнього дня). Якщо так, вивести на екран повідомлення: `Усі завдання будуть успішно виконані за ? днів до настання дедлайну!`. Підставити потрібну кількість днів у текст. Якщо ні, вивести повідомлення `Команді розробників доведеться витратити додатково ? годин після дедлайну, щоб виконати всі завдання в беклозі`
- Робота триває по 8 годин на день по будніх днях

#### Література:
- [Дата і час](https://learn.javascript.ru/datetime)
