# Grammatical Dictionary

Граматичний словник. Це платформа для збору слів української мови із асоційованими граматичними позначками.
Це база даних, яка використана для граматичного аналізу та синтезу тексту українською мовою.

Основний функціонал:

- Основний контент
    - Основним робочим елементом є морфологічна парадигма
    - Морфологічна парадигма скаладається з набору грамем.
    - Грамема має графічну репрезентацію, та набір граматичних категорій, які асоціюються з нею.
    - Перша грамема позначається як початкова форма парадигми.
    - Граматичні категорії спільні для всіх грамем є постінйми.
    - Граматичні категорії, що змінюються в рамках однієї парадигми є змінними.
- Користувач
    - У кожного зареєстрованого користувача є обліковий запис, який можна створити, відрегувати та видалити.
- Взаємодія користувача з контентом
    - Користвач може переглядати весь контент та мета-інформацію
    - Користувач може додавати, редагувати та видаляти парадигми і грамеми
    - Кожна модифікація даних зберігається, створюючи нову версію даних
    - Контент має мета-дані, в які входить перелік користувачів, які зробили внесок в поточну парадигму, дату останньої
      модифікації, статус цієї модифікації та ліцензію на використання цієї парадигми.
