Склад учасників проекту: Міхневич Ярослав, Половко Олексій

Завдання , які виконав Міхневич Ярослав: 
- Створив репозиторій і розмістив загальну структуру проекту в якій працювали всі учасники. 
- Налаштував gulpfile
- Зверстав блок Revolutionary Editor. Кнопки треба зробити, щоб виглядали як тут справа вгорі  
- Зверстав секцію Here is what you get.
- Зверстав секцію Fork Subscription Pricing. У блоці з цінами третій елемент завжди буде "виділений" і буде більшим за інші (тобто не по кліку/ховеру, а статично).
- розмістив проект в інтернеті за допомогою Github pages
Використані технології: html, scss 

Завдання , які виконав Половко Олексій: 
- Налаштував gulpfile
- Зверстав шапку сайту з верхнім меню (включаючи випадаюче меню при малій роздільній здатності екрана.
- Зверстав секцію People Are Talking About Fork.
- Використані технології: html, scss, java script

Спільний репозиторій з Олексієм Половко: https://gitlab.com/yar.mikhnevich/step_project_forkio-mikhnevic-polovko

Лінк на github page: https://yaroslavmikhnevich.github.io/Step2-Mikhnevich-Polovko/
