Над проектом працювали Міхневич Ярослав, Арексія Міскарова.
Арексія Міскарова виконала задачі: Прописала код  модульного вікна для логіна
Міхневич Ярослав виконав задачі: створив git репозиторій , стартовий gulp файл, прописав код всіх інших блоків проекту, дизайн проекту

логін для входу: araksmiskarova@gmail.com, пароль: 5555.

запустити gulp : gulp dev
