Поясніть своїми словами, як ви розумієте поняття асинхронності у Javascript
Як правило весь код в JS виконується лінійно в одному потоці () поки не виконалась попередня команда не почне виконуватися наступна), але бувають ситуації, коли  певні  операції займають більше часу ніж зазвичай і саме для цього нам потрібна асинхронність. 
Асинхронність дозволяє виконувати більш часозатратні операції в окремому потоці, неблокуючи при цьому дії користувача на сайті та виконання іншого коду. 
Наприклад, нам потрібно отримати дані з сервера, враховуючи , що на це потрідно певний час, тому ця операція виконуватиметься в окремому потоці, поки паралельно виконуться інший код. 
До таких операцій належать setTimout, Promise, async await, fetch