Поясніть своїми словами, як ви розумієте, що таке деструктуризація і навіщо вона потрібна
Деструкція - це особливий синтаксис, який дозволяє розібрати масив чи обєкт на змінні і використовувати ці знінні за  межами області видимлсті обєкта, масива чи функції, не звертаючись до них по індексі, а використовуючи назву ключа, або іншу, якщо ми захотіли її переіменувати. 