# project web topics



## project statement
Het idee is om een website te maken die geanimeerde instructies toont hoe je een bepaalde oefening of 
fitnessapparaat moet doen/gebruiken. De bedoeling is dat een bezoeker via een filter systeem kan kiezen 
welke spier(en) hij of zij wilt trainen en of 
dat van thuis uit zou zijn of in de fitness. Ze kunnen dan ook kiezen of ze hiervoor materiaal willen gebruiken 
of
 juist op eigen lichaamskracht. Om dan uiteindelijk op een pagina te komen die de oefening correct uitlegd 
met geanimeerde illustraties.

## Target audience
sporters van alle leeftijden

## gebruikte topics
WebAnimations --> Expert
Functional css --> skilled
WebComponents --> avarage

## Doelen
oefeningen met een gsap animatie geillustreerd
video's waarbij de oefening wordt uitgelegd
animatie in een webcomponent steken
6 oefeningen volledig uitgelegd
eigen functional css schrijven en implementeren

## Doelen bereikt
oefeningen met een gsap animatie geillustreerd
video's waarbij de oefening wordt uitgelegd
eigen functional css schrijven en implementeren

## uitleg pagina's
 Niet alle pagina's zijn beschikbaar in de navigatiebar. De websites die bereikbaar zijn via de navigatie bar zijn: "all workouts" "workout at home>beginner" "workout at home>advanced" 
