---
title: "Lorem Ipsum"
date: 2015-01-01T13:09:13-06:00
---

**Lorem ipsum** dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore _magna aliqua_. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat. Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur. Excepteur sint occaecat cupidatat non proident, sunt in culpa qui officia deserunt mollit anim id est laborum. test text by typora. check  hight between lines.

test

# Header Lv1

## Header Lv2

### H3

#### H4

##### H5

###### H6

*italic*

**bold**

- list
  - list
    - list
      test

1. Number list
2. number list 2

normal text 

> queto
>
> queto
> queto

```r
library(ggplot2)
test <- 2
if (test == 2) {
    next
    break
} else if(test == 1) {
    a <- 1
} else{
    b <- 2
}
    
plot(a)
title <- "sample title"
```

following text is edited by gitlab online editter,,,
if could, i get perfect enviroment

# test h1
## test h2

```r
# edit by gitlab
library(ggplot2)
test <- 2
if (test == 2) {
    next
    break
} else if(test == 1) {
    a <- 1
} else{
    b <- 2
}
    
plot(a)
title <- "sample title"
```
