# IHESALDIA

IHESALDIA gure lehenengo proiektua izan da, honetan, ihes gela estiloko joko birtual bat sortzea erabaki dugu. Hilabete bat baino gehiago lan egin ondoren, gure produktu finala lortu dugu. Espero dugu zuen gustukoa izatea. AXAJO estudios.