# Technische documentatie voorbeeld SEO van Wout Ongena

Om dit voorbeeld werkende te krijgen moet je enkel de index.html pagina openen in een browser of deze hosten.
Om de code erachter kan je de html pagina's openen met een tekstbewerker zoals Sublimetext of VScode.