# **Якщо звернення не буде відповідати пунктам, наведеним нижче, розробник не надає гарантій та зобов'язань на терміни обробки звернення.**

У разі проблеми з виконанням запиту до API, прохання включити:

- **у заголовок:**

	- короткий опис проблеми ("XML-документ не проходить валідацію підпису", "Операція створення акту повертає незрозумілу помилку" і т.д.)
ім'я провайдеру ЕДО, котрого ви представляєте


- **у тіло запиту:**

	- текст помилки - за наявності
	- кроки для відтворення проблеми (логи запитів і т.д.)
	- очікуваний результат (у конкретних термінах, відповідно до кроків)
	- taskId - за наявності
	- тіло документу (.xml) - у разі виникнення проблем з перевіркою підпису, схеми і т.ін.
	- переконайтесь, що процес підписання документів відповідає [специфікації](https://gitlab.com/wldd/ettn/ettn.format/-/tree/master/format/uncefact#%D0%BE%D1%81%D0%BE%D0%B1%D0%BB%D0%B8%D0%B2%D0%BE%D1%81%D1%82%D1%96-%D1%81%D0%B5%D1%80%D1%96%D0%B0%D0%BB%D1%96%D0%B7%D0%B0%D1%86%D1%96%D1%97-%D1%96-%D0%B7%D0%B1%D0%B5%D1%80%D0%B5%D0%B6%D0%B5%D0%BD%D0%BD%D1%8F-%D0%B4%D0%BE%D0%BA%D1%83%D0%BC%D0%B5%D0%BD%D1%82%D1%96%D0%B2-%D0%BF%D0%B5%D1%80%D0%B5%D0%B4-%D0%BD%D0%B0%D0%BA%D0%BB%D0%B0%D0%B4%D0%B0%D0%BD%D0%BD%D1%8F%D0%BC-%D1%86%D0%B8%D1%84%D1%80%D0%BE%D0%B2%D0%BE%D0%B3%D0%BE-%D0%BF%D1%96%D0%B4%D0%BF%D0%B8%D1%81%D1%83) 
	- переконайтесь, що документ [доступний для отримання сервісами ЦБД](https://gitlab.com/wldd/ettn/ettn.format/-/issues/86#note_1149861217)


_У разі нерелевантності певних пунктів цього списку, відповідних пунктів можна не дотримуватись._
