# frontend
Regelmatig worden in deze repo nieuwe files gepusht. Voor de meest up to date files kun je de repo als zip file downloaden en de projecten gebruiken

## Webdevelopment
Start met het project wc-frontend-01-start en bekijk zonodig het einde van het project