1). Список використаних технологій
- Node.js NPM
- Gulp
- Saas (scss)
- Webpack

2). Cклад учасників проекту
- branch main: HTML structure
- branch v_cherniuk_1: npm, Gulp, scss styling
- branch v_cherniuk_2: js script for button, some Bug fixed
- then merge all branches;
