1). Типи даних у JS
- Число
- Велике число
- Рядок
- Логічний тип
- null
- undefined
- Обєкти
- Символ

2). Різниця між == та ===
==  при порівнянні цим оператором значення по можлівості приводяться до одного типу, а потім порівнюються наприклад '1' == 1 (вірно), а === це строге порівняння без перетворення типу '1' === 1 (невірно), а 1 === 1 (вірно, порівнюються як типи даних так и саме значення)

3). Оператор
Оператор це як команда в JS. Тобто що ми робимо з даними або змінними. Є математичні оператори, такі як + - / і т.д., а є інші, такі як == (порівняння), % ( повертає остачу від ділення), - (унарний - зминює число значення або змінної), ++ (збільшує значення на 1) і т.д.