Завдання

Реалізувати універсальний фільтр масиву об'єктів. Завдання має бути виконане на чистому Javascript без використання бібліотек типу jQuery або React.

Технічні вимоги:
Написати функцію filterCollection(), яка дозволить відфільтрувати будь-який масив за заданими ключовими словами.
Функція має приймати на вхід три основні аргументи:
масив, який треба відфільтрувати
Рядок з ключовими словами, які треба знайти всередині масиву (одне слово або кілька слів, розділених пробілом)
boolean прапор, який буде говорити, чи треба знайти всі ключові слова (true), або достатньо збігу одного з них (false)
четвертий і наступні аргументи будуть іменами полів, у яких треба шукати збіг. Якщо поле не на першому рівні об'єкта, до нього треба вказати повний шлях через .. Рівень вкладеності полів може бути будь-яким.

Приклад виклику функції:
filterCollection(vehicles, 'en_US Toyota', true, 'name', 'description', 'contentType.name', 'locales.name', 'locales.description')
В даному прикладі буде відфільтрований масив vehicles, за допомогою ключових слів en_US та Toyota. true у третьому параметрі означає, що для успішного включення запису у фінальний результат має бути збіг за обома ключовими словами. Останні кілька параметрів містять імена полів, у яких треба шукати ключові слова. Наприклад contentType.name означає, що всередині кожного об'єкта vehicle може бути поле contentType, яке є об'єктом або масивом об'єктів, усередині яких може бути поле name.Именно в этом поле (а также в других указанных) необходимо искать сопадения с ключевыми словами.
У прикладі вище - запис locales.name означає, що поле locales всередині об'єкта vehicle може бути як об'єктом, так і масивом. Якщо воно є масивом, це означає, що всередині масиву знаходяться об'єкти, у кожного з яких може бути властивість name. Для успішної фільтрації достатньо знаходження ключового слова хоча б у одному з елементів масиву.
Різні ключові слова можуть бути в різних властивостях об'єкта.Наприклад, у прикладі вище, ключове слово en_US може бути знайдено в полі locales.name, тоді як ключове слово Toyota може, наприклад, знаходитися всередині властивості description. При цьому такий об'єкт має бути знайдено.
Пошук має бути нечутливим до регістру.

Примітка:
Реалізацію цього завдання можна використовувати у реальному житті. Наприклад, якщо на сторінці є таблиця з даними, а вгорі є рядок пошуку, цю функцію можна використовувати для фільтру значень у таблиці при введенні ключових слів у рядок пошуку



Література:
Масиви з числовими індексами
Масив: перебираючі методи
Деструктуризація
Array.isArray()