## Список використаних технологій
Для роботи проекту була розроблена збірка з використанням NODE - npm modules. 
Інформація про використані плагіни міститься у файлі package.json.
Для форматування з ES6 в ES5 був використаний Babel.


#### Командна робота - склад учасників проекту
Вікторія Ободовська 
Юрій Хімка 


#### Які завдання виконував кожен із учасників

***Завдання для студента №1 - Вікторія Ободовська***
 - Основна збірка Gulp, створення проекту на Git.
 - Зверстати шапку сайту з верхнім меню (включаючи випадаюче меню при малій роздільній здатності екрана.
 - Зверстати секцію `People Are Talking About Fork`.
 - Створення Readme з описом завдань по проекту

***Завдання для студента №2 - Юрій Хімка***
 - Зверстати блок `Revolutionary Editor`. Кнопки треба зробити, щоб виглядали як [тут](https://github.com/baxterthehacker/public-repo) справа вгорі (звідти ж за допомогою інспектора можна взяти всі SVG іконки і завантажити стилі, що використовуються на гітхабі).
 - Зверстати секцію `Here is what you get`.
 - Зверстати секцію `Fork Subscription Pricing`. У блоці з цінами третій елемент завжди буде "виділений" і буде більшим за інші (тобто не по кліку/ховеру, а статично).
- Розміщено проект в інтернеті за допомогою [Github pages] за посиланням: (https://yuriyhimka.github.io/fork/)
