## Теоретичне питання

Поясніть своїми словами, як ви розумієте, що таке деструктуризація і навіщо вона потрібна

*** Відповідь: ***

Деструктуризація це спеціальний синтаксис присвоювання, коли можна масив чи об'єкт присвоїти одразу кільком змінним, розбивши його на частини. Деструктуризація дозволяє розбивати  масив чи об'єктна змінни під час їх присвоювання.

Потрібна для:
- спрощення посилання в середині функції на певні змінні об'єкту чи масиву;
- присвоювання будь чого з лівої сторони;
- обміну значень змінних з використанням деструктивного присвоювання;

Усі завдання потрібно виконати, використовуючи синтаксис деструктуризації
