---
layout: post
title:  "Jegyzőkönyv 2020. 2. 26., Szerda"
date:   2019-02-26 14:55:00 +0100
categories: verbatim
short:  "Kicsi IDT"
---

- Készítettünk egy nagyon szép jelentkezési lapot
	- TODO: Csapatok is és egyéniek is jelentkezhetnek
- Ne azonnal, csak pár nap múlva (Holtai vmit befoglalt)
- Domi ír egy mini kisérõ docs-t
	- Süti
	- 8-kor kezdodik
	- 7.-tol folfele
- EL kell kérni a nevsort doncire
- Domi: Nevsort firssiteni kiszedni azokat a fel. ami nem jo
