# MMS
Rad na završnom projektu MMS iz ranijih godina
Jamb

Prije pokretanja potrebno je u Processingu instalirati sljedeće library-e: 
* controlP5
* minim

(Sketch -> Import Library -> Add Library)

Igra jamb se igra na sljedeći način:
* pomoću tipke space bacamo kockice
* rezultat u tablicu upisujemo klikom na željeno polje
* kockice koje ne želimo dalje bacati označimo klikom na njih 

