# Parser
Реалізація XML парсера на основі Скінченних Цифрових Автоматів.

### Задача

Дано потік(```InputStream```) тексту в форматі XML.

Необхідно прочитати, розібрати на елементи
і делегувати обробку подій клієнським класам(```EventHandler```).


Парсер повинен працювати за час O(N).
Обробляти потоково.
Об'єм вхідних даних може перевищувати кількість доступної пам'яті.

##### Приклад

Створюємо парсер

```java
Parser parser = XmlFactory.newBuilder()
        .on(START_ELEMENT, startHandler)
        .on(ATTRIBUTE_NAME, handler)
        .on(ATTRIBUTE_VALUE, handler)
        .on(VALUE, handler)
        .on(END_ELEMENT, handler)
        .on(ERROR, handler)
        .build();
```

При читанні XML, парсер повинен викликати ```startHandler``` і передавати йому ім'я елемента,
коли відкриваючий тег зустрінеться в тексті.


Аналогічно, ми можемо підписатися на інші події.

Щоб обробити, наприклад, відкриваючий тег, треба реалізувати інтерфейс ```EventHandler```.

```java
public interface EventHandler {
  void handle(String value);
}
```

Далі ми передаємо текст нашому парсеру

```java
parser.parse(toInputStream("<a class=\"btn\"></a>"));
```

І очікуємо, що наш обробник, відкритих тегів, викличеться 1 раз з аргументом "a".

### TDD

Розробку вести за методологією TDD.
Перші тести вже написані в ```ua.codegym.ParserTest```, але можуть бути розширені.


Успіхів!
