# Feature : US_WBM_003 Als Bemiddelaar wil ik een bestaande werkzoekendeprofielen aanvraag kunnen raadplegen

versie 0.10

_Versionering_

| versie | datum         | opmerking                 |
|--------|---------------|---------------------------|
| 0.10   | februari 2023 | Initiele opzet            |

**Als** Bemiddelaar  
**Wil ik** een bestaande werkzoekendeprofielen aanvraag kunnen raadplegen
**Zodat ik** kan beoordelen of deze aanvragen relevant is voor bemiddeling

### Functioneel
Dit is een ondersteunende User Story die beschrijft waaraan de API dient te voldoen.

Voor het beoordelen of een vacature geschikt is voor bemiddeling dient het mogelijk te zijn deze op te vragen

### Technische Documentatie

Endpoint : "/aanvraagwerkzoekende/{oin}/{vraagId}"

In de implementatie worden de volgende response codes genoemd
"200", description = "OK"
"400", description = "Bad request"
"403", description = "not authorized"
"422", description = "Fout bij uitvoeren van zoekvraag"
"429", description = "Too Many Requests, limiet is overschreden voor deze uitvraag"
"500", description = "Internal Server Error"
"503", description = "Service Unavailable"


#### Postconditie
Na een bewerking is altijd de log bijgewerkt

### Acceptatiecriteria

*Feature: Opvragen vacature aanvraag*  
**Gegeven** de Client is geauthoriseerd  
**En** er bestaat een aanvraag werkzoekendeprofielen met een gegeven id
**Wanneer** een aanvraag werkzoekendeprofielen voor een OIN met het gegeven id wordt opgevraagd  
**Dan** retourneert de applicatie een http status 200 (Response OK)  
**En** is werkzoekendeprofielen aanvraag opgenomen in de response

*Feature: Opvragen niet bestaande vacature aanvraag*  
**Gegeven** de Client is geauthoriseerd  
**En** er bestaat een aanvraag werkzoekendeprofielen met een gegeven id
**Wanneer** een aanvraag werkzoekendeprofielen voor een OIN met het gegeven id wordt opgevraagd  
**Dan** retourneert de applicatie een http status 400 (Ongeldige aanroep)  

*Scenario: niet geautoriseerd*  
**Gegeven** de Client is niet geauthoriseerd  
**Wanneer** een valide JSON aan wordt geboden  
**Dan** retourneert de applicatie een http status 401 (not authorized)  

*Scenario: verwerking niet valide JSON*  
**Gegeven** de Client is geauthoriseerd  
**Wanneer** een niet valide JSON aan wordt geboden  
**Dan** retourneert de applicatie een http status 400 (Bad request)  
