# UM-Pilot

# Documentatie Infra

### Doel
In deze directory zijn alle relevante userstories beschreven die betrekking hebben op de infrastructuur van UM-W

Trello :
- Als ontvanger van antwoord van Kong wil ik de header X-Forwarded-For gevuld zien.  
- Dockerization van Stub werkzoekende  