FINAL SEMINAR PROJECT - ALGEBRA - PYTHON DEVELOPER

ACCESS PASSWORD: administrator


Free vectors used in program development:
1. https://www.pngitem.com/middle/ToRiowb_line-vector-png-vector-lines-transparent-png-png/

2. https://www.hiclipart.com/free-transparent-background-png-clipart-icxux

3. https://icon-icons.com/icon/medicine-medical-logo-pharmacy/66070

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

ZAVRŠNI SEMINARSKI PROJEKT - ALGEBRA - PYTHON DEVELOPER

LOZINKA ZA ULAZ: administrator

Besplatni vektori korišteni u izradi programa:
1. https://www.pngitem.com/middle/ToRiowb_line-vector-png-vector-lines-transparent-png-png/

2. https://www.hiclipart.com/free-transparent-background-png-clipart-icxux

3. https://icon-icons.com/icon/medicine-medical-logo-pharmacy/66070
