# Тестове завдання для IZZI
Для запуску проекту необхідно:
* зробити клон репозиторія
```
$ git clone https://gitlab.com/vlaslo.butskyi/test_izzi.git
```
* налаштувати віртуальне середовище
* виконати встановлення необхідних бібліотек
```
$ pip install -r requirements.txt
```
* та виконати запуск файл **wsgi.py**
```
$ python wsgi.py
```
## Робота з сервісом
### Сайт | адмін сторінка
Відкрити сторінку можна за адресою
```
127.0.0.1:5000
```
На якій можна здійснити завантаження на серверну частину CSV файлу з даними користувачів

Очікується, що буде завантажено файл формату CSV:
* з колонками, які мають назву FirstName, LastName, BirthDate, RegistrationDate
* розділяючий знак може бути ';' або ','
* дані дат у форматі "рік/місяць/день" з розділяючим знаком '/'

Якщо файл не є відповідним до потреб про це буде повідомлено на сторінці

Після того, як файл завантажений на серверну частину, оброблений і завантажений у базу даних, про це буде повідомлено на сторінці.
### API
Налаштовано два API запити
* отримати всіх користувачів які є в базі даних
* отримати користувачів з фільтром за датою реєстрації

Всі користувачі
```
/api/users
```

Користувачів з фільтром за датою реєстрації
```
/api/users/<year>/<month>/<day>
```