# Αλληλεπίδραση Ανθρώπου - Υπολογιστή (Project)

## Κουζίνα που λειτουργεί μέσω εφαρμογής κινητού

### Απαιτήσεις

1.	Η εφαρμογή αυτή αναφέρεται στη χρήση μιας συσκευής ηλεκτρικής κουζίνας από απόσταση.
2.	Η εφαρμογή να μπορεί να χρησιμοποιηθεί τόσο από έμπειρους όσο και από αρχάριους χρήστες.
3.	Μέσω της εφαρμογής εμφανίζονται όλες οι λειτουργίες της κουζίνας, με τρόπο κατανοητό για τον χρήστη.
4.	Στην αρχική οθόνη θα εμφανίζεται ένα μήνυμα καλωσορίσματος προς τον χρήστη, μία απεικόνιση των 4 ματιών της κουζίνας, καθώς και του φούρνου.
5.	Επιλέγοντας ένα από τα μάτια, ο χρήστης έχει την επιλογή ενεργοποίησης/απενεργοποίησης του, αλλά και επιλογή επιθυμητής έντασης του ματιού.
6.	Επιλέγοντας τον φούρνο, ο χρήστης μπορεί να επιλέξει ανάμεσα από τις διαθέσιμες λειτουργίες του (π.χ. grill, αέρας κ.α.), αλλά και επιλογή επιθυμητής θερμοκρασίας.
7.	Κατά τη διάρκεια που ο φούρνος είναι ενεργοποιημένος, εμφανίζεται ζωντανή απεικόνιση της θερμοκρασίας που έχει εκείνη τη στιγμή.
8.	Ο χρήστης έχει τη δυνατότητα προγραμματισμένης ενεργοποίησης του φούρνου με επιλογή ώρας και διάρκειας.
9.	Σε περίπτωση που ο χρήστης έχει ξεχάσει αναμένο τον φούρνο ή κάποιο από τα μάτια για αρκετή ώρα, τον ενημερώνει με ανάλογη ειδοποίηση.
10.	Ο χρήστης έχει τη δυνατότητα να επιλέξει τον μέγιστο χρόνο λειτουργίας της κουζίνας, όπου σε περίπτωση που ξεπεράσει τον χρόνο αυτό να απενεργοποιείται.
11.	Η εφαρμογή διαθέτει μενού βοηθειών για την κατανοήση χρήσης της εφαρμογής.
