<h1>Startup gulp project</h1>
<h2>The setting I used</h2>
<p>npm init  иниціализація gulp</p>
<p>npm install node_modules</p>
<p>npm install node_modules</p>
<p>sudo npm i gulp-cli -g встановлення gulp глобально</p>
<p>npm i gulp -D встановлення gulp локально</p>
<p>npm i gulp-concat -D для переіменування файлів</p>
<p>npm i gulp-sass sass -D для конкретинації файлів  з scss до min.css</p>
<p>npm i gulp-uglify-es -D для конкретинації файлів  з js до min.js</p>
<p>npm i browser-sync -D</p>
<p>npm i gulp-autoprefixer@8.0.0 -D для підтпимки у різних browsers минулих версій</p>
<p>npm i gulp-clean -D for clean build</p>
<p> gulp-avif npm i gulp-webp@4.0.1 gulp-imagemin@7.1.0 -D for work images</p>
<p>npm i gulp-newer -D</p>
<p>npm i gulp-svg-sprite -D</p>
<p>npm i gulp-fonter gulp-ttf2woff2 -D</p>
<p>npm i gulp-include -D</p>
<p>npm i for install all settings</p>
<p>gulp for start project</p>
<p>gulp build for building project result you can see in the directory dist</p>
