# Maintener
Tomasz Gładkowski
<br>
https://virtuallabs.pl
<br>
virtuallabspl@gmail.com
<br>

# Opis

Budowanie obrazu Virtualnej Maszyny za pomocą narzędzia "Packer" do automatyzacji.
<br>
Szczegóły w konkretnych katalogach.
