# AirBnB duomenų analizė.

Viktorijos miesto Kanadoje AirBnB duomenų analizė:

-duomenų importavimas ir tvarkymas;
-kaip kaina priklauso nuo vietos mieste įvertinimo, švaros įvertinimo ir t.t.;
-kur yra didžiausios, mažiausios nuomos kainos ir kiti atsakymai į  klausimus.