# PredikceObleceniDlePocasi

Desktopová aplikace, co doporučuje vhodné oblečení dle počasí.

## Getting started

Ke spuštění aplikace je potřeba nastavit Javu na 8. verzi

## Varování

26. 1. 2022 byl odebrán OpenWeatherMap API klíč
