# PiDigits
----------------
    VEGOVA
----------------
PythonTesting - here is Urban's random bullshit testing

core - stuff that is supposed to work is here 

website - the name explains itself

## Spremembe 2020-05-12

* odstranil domeno in podatkovno bazo (najnovejši dump je v root directoriju)
* zaradi prejšnje točke so tudi vsa gesla neveljavna in zaradi tega odstranjena iz kode (naslednjič bi bila dobra ideja ne pisati gesel v kodo)
* enako velja za firebase kjer smo shranjevali uporabnike. To pomeni, da so vsi uporabniki izbrisani. Število decimalk, ki jih je vsak uporabnik izračunal je zapisano v dumpu
* mesta v kodi, kjer je potrebno dodati stvati, da se vrnemo na prvotno (kao operativno) stanje so označena z "TODO: Dodaj X"
