Klokan ukazuje obyvatelům Kobylis svoje bicepsy. Líbí se mu Panda, ale ta by s ním nebyla ani za bilion let. Všechno dobyvání je zbytečné: nabízí jí blahobyt, ale sám zatím bydlí v obyčejném příbytku. Chlubí se bystrostí, ale nezná ani malou násobilku. Klokanova bilance zlobivých dobrodružství zabírá pořád víc místa. Včera babičce rozbil brýle a slíbil, že po jeho bylinkovém čaji bude bystrozraká. Nebyla. Na hodině biologie ukořistil sbírku býlkovin a ledabyle s ní pobíhal mezi nábytkem. Pak musel s profesorem do kabinetu a odbýt si trest – lisovat zlatobýl. Co asi způsobí příště? <3
