## Теоретические вопросы
1. Напишіть, як ви розумієте рекурсію. Навіщо вона використовується на практиці?

## Відповідь
1. Рекурсія – це виклик функції самої себе для переходу до наступного кроку. 
   Щоб наступний крок рекурсії відрізнявся від попереднього, значення щонайменше
   одного з параметрів функції повинно змінюватись в процесі рекурсивного виклику.
   Умова припинення вказується в операторі return.
   
