## Теоретичні питання

1. Опишіть своїми словами різницю між функціями setTimeout() і setInterval()`.
2. Що станеться, якщо в функцію setTimeout() передати нульову затримку?
   Чи спрацює вона миттєво і чому?
3. Чому важливо не забувати викликати функцію clearInterval(), коли раніше
   створений цикл запуску вам вже не потрібен?

## Відповідь
1. Функція setTimeout() виконується один раз, а setInterval() – періодично,
   через певний інтервал часу.
2. setTimeout() з затримкою 0c - функція буде виконуватись відразу після
   виконання поточного коду.
3. Оскільки setInterval() виконує функцію періодично без зупинки він буде
   впливати на наступний код. Тому його відключають за допомогою clearInterval().