## Теоретичні питання
1. Чому для роботи з input не рекомендується використовувати клавіатуру?

## Відповідь
Існують різні інші методи введення тексту (розпізнавання мови, копіювати/вставити, рукописне введення за допомогою миші або сенсорної панелі ). Тому в <input> не можливо буде вводити інформацію.



## Завдання
Реалізувати функцію підсвічування клавіш. Завдання має бути виконане на чистому Javascript без використання бібліотек типу jQuery або React.

## Технічні вимоги:
1. У файлі <index.html> лежить розмітка для кнопок.
2. Кожна кнопка містить назву клавіші на клавіатурі
3. Після натискання вказаних клавіш - та кнопка, на якій написана ця літера, повинна фарбуватися в синій колір. При цьому якщо якась інша літера вже раніше була пофарбована в синій колір - вона стає чорною. Наприклад за натисканням <Enter> перша кнопка забарвлюється у синій колір. Далі, користувач натискає <S>, і кнопка <S> забарвлюється в синій колір, а кнопка <Enter> знову стає чорною.

