## Завдання
Реалізувати перемикання вкладок (таби) на чистому Javascript.

## Технічні вимоги:
1. У папці tabs лежить розмітка для вкладок. Потрібно, щоб після натискання на
   вкладку відображався конкретний текст для потрібної вкладки. При цьому решта
   тексту повинна бути прихована. У коментарях зазначено, який текст має
   відображатися для якої вкладки.
2. Розмітку можна змінювати, додавати потрібні класи, ID, атрибути, теги.
3. Потрібно передбачити, що текст на вкладках може змінюватись, і що вкладки можуть
   додаватися та видалятися. При цьому потрібно, щоб функція, написана в
   джаваскрипті, через такі правки не переставала працювати.