## Теоретичні питання

1. Опишіть, як можна створити новий HTML тег на сторінці.
2. Опишіть, що означає перший параметр функції insertAdjacentHTML і
   опишіть можливі варіанти цього параметра.
3. Як можна видалити елемент зі сторінки?

## Відповідь
1. Створити новий тег можна за допомогою document.createElement(tag). Потім його
   потрібно вставить в document.body використовуючи метод append. Другий метод для створення нового тега elem.insertAdjacentHTML
2. Перший параметр – це спеціальне слово, що вказує, куди щодо elem робити вставку.
   Значення має бути одним із наступних:
   • "beforebegin" – вставити html безпосередньо перед elem,
   • "afterbegin" – вставити html на початок elem,
   • "beforeend" – вставити html у кінець elem,
   • "afterend" – вставити html безпосередньо після elem.
3. Метод remove() видаляє елемент зі стрінки.   