## Теоретичні питання

1. Опишіть своїми словами що таке Document Object Model (DOM)
2. Яка різниця між властивостями HTML-елементів innerHTML та innerText?
3. Як можна звернутися до елемента сторінки за допомогою JS? Який спосіб кращий?

## Відповідь
1. Об'єктна модель документа (DOM - Document Object Model) - це безліч об'єктів,
   які браузер
   створює в пам'яті комп'ютера (браузера) на основі коду HTM
2. InnerText витягує та встановлює вміст тега у вигляді простого тексту, тоді як
   InnerHTML витягує
   та встановлює вміст у форматі HTML (теги HTML + текстовий зміст).
3. Зертатися до елементів в DOM можна двома різними способами:
   - Використовувати послідовне переміщення об'єктною структурою до знаходження
     необхідного елемента.
   - Використовувати пряме звернення до елемента за його ідентифікатором або ім'ям тега.
    Другий спосіб безумовно простіше та зручніше.