## Теоретичні питання

1. Опишіть своїми словами як працює метод forEach.
2. Як очистити масив?
3. Як можна перевірити, що та чи інша змінна є масивом?

## Відповідь
1. Метод forEach()використовується для проходу по всіх елементах масиву. Він перебирає
   кожен елемент масиву для виведення його елементів у вигляді списку.
2. Щоб повністю очистити масив від елементів потрібно застосувати команду
   array.length = 0. Потрібно встановити його довжину - нуль. 
3. За допомогою Array.isArray(value). Як що value масив - то повертаєтся "true".