## Теоретичні питання

1. Опишіть своїми словами, що таке метод об'єкту
2. Який тип даних може мати значення властивості об'єкта?
3. Об'єкт це посилальний тип даних. Що означає це поняття?

1. Об'єкт є набором властивостей, і кожна властивість складається з імені та 
   значення. Якщо властивістю виступає функція, то її називають методом об'єкта.

2. Значення властивостей можуть мати будь-який тип, включаючи інші об'єкти.
   Наприклад, примитивний тип: рядок, число, булевий тип (true/false), null 
 

3. Посилальні типи – це об'єкти, які можуть містити дуже великі обсяги дуже 
   різнорідних  даних. Тому змінна об'єкта містить посилання на місце у пам'яті, де розміщуються реальні дані.