## Теоретичні питання

1. Описати своїми словами навіщо потрібні функції у програмуванні.
2. Описати своїми словами, навіщо у функцію передавати аргумент.
3. Що таке оператор return та як він працює всередині функції?

1. Описати своїми словами навіщо потрібні функції у програмуванні.
   Функції - це окремий блок коду, якій визначається одного разу і потім використовується скільки завгодно разів. Функцію можливо викликати з будь-якого  місця скрипта з різними аргументами, щоб отримати різні результати. 

2. Описати своїми словами, навіщо у функцію передавати аргумент. Зазвичай створюють "чисті"  
   функції, які можуть відпрацьовувати декілька разів з різними вхідними даними.
   При викликанні функцію, їй можна задавати аргументи. Функція  очікує вказані аргументи. Це просто звичайні змінні, які ми можемо використати всередині.
 

3. Що таке оператор return та як він працює всередині функції?
   Оператор  return використовується в тілі функції та здійснює примусовий вихід з неї
   Він припиняє виконання операторів функції та передає управління наступному за викликом оператору.