## Теоретические вопросы
1. Описати своїми словами у кілька рядків, навіщо у програмуванні потрібні цикли.
2. Опишіть у яких ситуаціях ви використовували той чи інший цикл в JS.
3. Що таке явне та неявне приведення (перетворення) типів даних у JS?

1. Описати своїми словами у кілька рядків, навіщо у програмуванні потрібні цикли.
   Досить часто  виникають задачі, які вимагають виконання великої кількості однієї і тієї ж дії, або послідовності дій. Багатократно виконувана послідовних ді і називається циклом.

2. Опишіть у яких ситуаціях ви використовували той чи інший цикл в JS.
   Цикл While використовується коли не відомо скільки разів його подрібно зробити. Його приміняють для перевідки вводу даних користувачем.
   Цикл for застосовується коли відомо або можливо вкати кількість ітерацій. 
 

3. Що таке явне та неявне приведення (перетворення) типів даних у JS?
   JavaScript виконує перетворення типів даних автоматично, коли вони необхідні. Це називається неявним 
   перетворенням типів данних.
   Однак можна задавати і явне перетворення значення змінної в необхідний тип. Для цього використовують функції. Наприклад, Boolean() , Number() , String().
   
