## Теоретические вопросы
1. Як можна оголосити змінну у Javascript?
2. У чому різниця між функцією prompt та функцією confirm?
3. Що таке неявне перетворення типів? Наведіть один приклад.

1. Як можна оголосити змінну у Javascript?
   В JS змінну можна оголосита за допомогою операторів var, let.
   var використовується для оголошення локальних та глобальних змінних.
   let може використовується для оголошення локальних змінний в області блоку.

2. У чому різниця між функцією prompt та функцією confirm?
   Функція prompt виводить діалогове вікна з повідомлення і чекає коли користувач введе дані.
   Після натискання ОК  функція повертає введені данні.  При натисканні CANCEL або  Esc повертає Null.
   Функція confirm виводить диалогове вікно з питанням і двома кнопками ОК і CANCEL.
   При натисканні на ОК повертається логічна значенна true. При натисканні CANCEL ( Esc)
  повертається значенна false.

3. Що таке неявне перетворення типів? Наведіть один приклад.
   JavaScript може атоматично переводити один тип данний в іншій. Це називається неявне перетворювання типів.
   Прикладом такого перетвонення є перетворення рядка в число:

   <script>
       let variableLine = "321";
       Number(variableLine);
    </script>